Ingrediente :
400 g piept de pui sau pulpe fara pielita sau os
1 mango mediu
3 linguri de ulei de masline
1 ceapa
2 căţei de usturoi
1 ardei iute roşu
o bucată de ghimbir cat o nuca
1 ardei gras roşu
1 morcov
2 linguri de sos de soia
2 linguri de sos Worcestershire
patrunjel verde pentru ornat
Legumele se curata de coaja si se taie fideluta sau julienne. Mango, ardeiul gras si ceapa le tai feliute putin mai mari, sunt mai aspectuoase la final.
Carnea se rumeneste intr-o tigaie de teflon si apoi se taie feliute.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune ceapa la prajit la foc puternic.
Dupa circa 30 de secunde se adauga usturoiul, ardeiul iute si ghimbirul , se amesteca si se mai lasa inca jumatate de minut.
Se adauga morcovul si se lasa circa 1 minut la foc.
Se continua cu ardeiul gras, si cele doua linguri din fiecare sos.
Peste un minut se adauga carnea si bucatile de mango. Inca un minut si mancarea este gata!
Serviti cu placere, ornata cu frunze de patrunjel, langa orez simplu, fiert.
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu