duminică, 13 februarie 2011

Orez cu curry

Desi poate parea banal, orezul poate deveni o garnitura excelenta daca il ajutam cu cateva mirodenii sau cu legumele preferate. Chiar daca aleg aceasta varianta de garnitura atunci cand sunt in criza de timp, rezultatul se armonizeaza perfect cu bucatica carnoasa langa care sta in farfurie.


Pentru preparare am folosit:
- 3/4 orez salbatic ( amestec) Riso Scotti
- 4 linguri de mazare congelata
- o bucata de unt ( circa 1 lingura)
- 2 lingurite curry
- sare

    Am pus la fiert orezul si mazarea impreuna cu doua cani de apa. si bucatica de unt. In momentul in care a inceput sa clocoteasca am adaugat praful de curry si putina sare (se pune dupa gust). Totul a fost gata in circa 10-15 minute, iar gustul a fost divin.




    2 comentarii :

    Anonim spunea...

    pot sa pun si ceapa la aceasta retetta sau ii stric gustul?

    Oana spunea...

    Se poate pune si ceapa, uneori pun si eu :)

    Trimiteţi un comentariu

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...