duminică, 14 noiembrie 2010

Gutuie coapta

Un desert extrem de simplu si gustos!

Aveti nevoie doar de una sau doua gutui si... putintica rabdare :)
Optional se poate adauga putin zahar vanilat. Eu am din cel preparat in casa, aroma e mai puternica si astfel nu trebuie sa adauag prea mult zahar.


Se spala bine gutuia de puf , se portioneaza si se aseaza intr-un vas termorezistent cu capac. Se lasa la cuptor pana cand se inmoaie fructele.


Gustul e divin iar fructul devine atat de moale incat poate fi mancat de bebe cu coaja cu tot. In functie de varsta copilului, se serveste intreg, pasat sau doar putin zdrobit cu furculita.

Noi am papat in combinatie cu papanasi si ne-a placut tare mult!

Bucatelele de gutuie au ajuns si in mana nazdravanului meu care le-a strorcit bine, a studiat zeama iar in final  si-a dat seama ca sunt mult mai bune daca se mananca. Cu pofta !

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...