duminică, 21 noiembrie 2010

Pui cu bere, rozmarin si lamaie

Un alt fel de a gati banalul pui, cu un rezultat spectaculos!




Ingrediente :
4-5 bucati de pui
o ceasca de bere
o crenguta de rozmarin
sucul de la o jumatate de lamaie
2-3 linguri ulei
sare si piper dupa gust


Intr-un vas termorezistent ( cu capac) se pun 2-3 linguri de ulei. Se aseaza deasupra bucatile de pui si se asezoneaza cu sare, piper si zeama de lamaie.


Se toarna usor berea astfel incat sa nu inlaturam condimentele de pe carne, se aseaza crenguta de rozmarin, se acopera vasul si se introduce la cuptor la foc mic pentru circa 45 de minute. Dupa ce carnea s-a patruns se ridica capacul si se mai lasa sa se rumeneasca circa 15 minute.

Datorita berii, carnea va deveni foarte frageda si suculenta.



Se serveste cu piure si muraturi.

2 comentarii :

Iulian Baciu spunea...

Waaaww..arata delicios!
vreau si eu!!!!

Oana spunea...

Sa imi spui cum a iesit!
Eu am rozmarinul in ghiveci, se prinde foarte usor din crengutele care se vand in supermarket.
Iar bere, sigur gasesti tu prin frigider

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...