luni, 30 mai 2011

Capsuni cu sos de smantana

In plin sezon al capsunilor, va propun un desert rapid si gustos pentru nazdravanii mici si mari. La baza stau banalele capsuni cu zahar, innobilate de un strat generos de smantana proaspata.
Si cum timpul liber reprezinta un lux pentru mamici ( si nu numai) va promit ca nu va voi tine mult in bucatarie.



Am folosit :
- jumatate de kg de capsuni
- 1 sau 2 plicuri de zahar vanilat ( in functie de cat de dulci sunt capsunile) sau, daca aveti, din cel preparat in casa
- o ceasca de smantana

Capsunile se spala si se taie in bucati, dupa preferinte. Se pudreaza cu zahar, se adauga smantana si se amesteca. In circa 5-10 minute capsunile isi vor lasa suscul aromat sa se intrepatrunda cu smantana.
Rezulta un gust divin care va face acest desert sa dispara imediat. 


Acum urmeaza testul suprem : guritele de nazdravani si nazdravane certate cu mancarea :)
Dragi mofturici mici, asa-i ca va place?


PS : deoarece capsunile sunt considerat alergene, nu recomand sa pregatiti aceasta gustarica pentru bebelusii sub un an.

2 comentarii :

Marinela spunea...

Daaaaa si noua ne placeeeee.O spune printesa mofturoasa :)

Oana spunea...

Pofta mare printesa mica !

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...