tag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post3508829421893955590..comments2024-01-01T01:27:10.899+02:00Comments on Bunatati de la Oana: Suc de rosii simplu pentru iarnaOanahttp://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-25785681784299869102017-09-07T14:20:36.928+03:002017-09-07T14:20:36.928+03:00Wow... logica=0 ! Dvs. ați scris un nonsens în com...Wow... logica=0 ! Dvs. ați scris un nonsens în comentariu! O simplă înșiruire de cuvinte fără sens, logica ori înțeles. Ați recitit măcar o dată înainte de a da "send" ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-84818208917642241832017-08-15T13:46:35.399+03:002017-08-15T13:46:35.399+03:00Foarte interesante experientele si multumesc pentr...Foarte interesante experientele si multumesc pentru idei.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00056266322526315816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-831580675561134012017-07-22T20:08:05.875+03:002017-07-22T20:08:05.875+03:00Pana acum nu am avut probleme :)Pana acum nu am avut probleme :)Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-10927390176398595312017-07-22T00:02:29.206+03:002017-07-22T00:02:29.206+03:00Deci semintele nu fac sa fermenteze sucul din cit ...Deci semintele nu fac sa fermenteze sucul din cit am inteles nu sunt probleme Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-91411497421924282512017-02-19T11:44:20.527+02:002017-02-19T11:44:20.527+02:00problema ii alta fie ca convine sau nu adevarul de...problema ii alta fie ca convine sau nu adevarul de ce nu se prea cumpara tomate pt ca o parte din lume nu mai cumpara rosii sau seminte din anumite cauze ce produc pt sanatatea omului precum elemnte cancerigene care produce disconfort in special acid la stomac in loc sa faceti o statistica pe teren depinde de voi daca vreti sa faceti profit pt ca comandati prin moarte lenta populatia pe o perioda de 5/10 ani sper sa ma insel eu sau poate exagerez. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-9221151600312797912015-08-27T13:17:10.968+03:002015-08-27T13:17:10.968+03:00Foarte buna metoda ! Multumesc :)Foarte buna metoda ! Multumesc :)Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-59974173310627119412015-08-26T22:46:32.487+03:002015-08-26T22:46:32.487+03:00Cea mai simpla metoda de stors rosiile este prin s...Cea mai simpla metoda de stors rosiile este prin storcatorul de fructe&legume.Eu i-am improvizat si un uluc,si mi-a fost foarte-foarte-foarte usor.Prima data,am dat rosiile,apoi,am mai dat inca odata pasta rezultata dupa prima stoarcere.Foarte multumita de rezultat si in 10 minute,am stors vreo 8 kg de rosii si fara niciun strop varsat pe jos sau pe pereti.Prin masina de bulion,mi-a luat mai mult de o ora + toata casa numai suc de rosii.Au rezultat 5 borcane de 800 de g si 2 de 300g.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-79747744846601153112014-07-11T16:57:48.227+03:002014-07-11T16:57:48.227+03:00Se poate realiza reteta cu toate semipreparatele c...Se poate realiza reteta cu toate semipreparatele crude adaugate in borcane, borcanele inchise ermetic si date la cuptor 20 minute dupa ce apar primele bule de fierbere in borcan. Iese delicioase, parca atunci facute, cu gust de proaspat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-51487959614924748142013-09-04T21:30:13.160+03:002013-09-04T21:30:13.160+03:00Sterilizarea buna este garantia conservelor pentru...Sterilizarea buna este garantia conservelor pentru iarna :)Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-67523234836886954522013-09-04T20:28:12.590+03:002013-09-04T20:28:12.590+03:00Eu folosesc o metoda de sterilizare care nu a dat ...Eu folosesc o metoda de sterilizare care nu a dat gres pana cum la niciun borcan:<br />1. Borcanele goale si capacele se introduc in cuptorul incins pentru cateva minute;<br />2. Se umplu borcanele cu sucul fierbinte si se inchid cu capacele;<br />3. Se introduc borcanele pline in cuptor pentru cat o fi (15-10 min). In tava in care stau borcanele pun putina apa, pentru a evita ca acestea sa crape.<br />Le depozitez in camara cu capacul in sus sau in jos. Am incercat in ambele moduri, dar se zice ca in al doilea caz se evita patruderea aerului si fermentarea.<br />Prin aceasta metoda de sterilizare si depozitare nu mi-a fermentat niciodata un borcan. E adevarat ca am vreo 25 de borcane pe an.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-61417009790077427622013-07-04T16:44:34.101+03:002013-07-04T16:44:34.101+03:00Vara nu folositi rosii proaspete date prin razatoa...Vara nu folositi rosii proaspete date prin razatoare, atunci nu au seminte, ma refer la ciorba,........eu nu fac diferenta insa consider ca mai practic si bun in acelasi timp este toata rosia fara cotor binenteles. <br />Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/10067897214197574289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-37411998423672508362013-07-01T18:11:41.973+03:002013-07-01T18:11:41.973+03:00Le-am sterilizat cu capacul in sus, nu m-am gandit...Le-am sterilizat cu capacul in sus, nu m-am gandit sa le sterilizez si in varianta cu capacul in jos. De fapt mi se pare o idee foarte buna, cred ca o s-o aplic la conservele de anul asta, binenteles cu o tava dedesubt.Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-69236571270592251952013-07-01T17:50:38.450+03:002013-07-01T17:50:38.450+03:00o intrebare va rog - la cuptor se baga borcanele c...o intrebare va rog - la cuptor se baga borcanele cu capacul in sus sau asa cum le-ati intors ( cu capacul in jos ) ? Stiu ca prin aceasta metoda de intoarcere se sigileaza in interior , ca sa nu intre aerul. MultumescAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-22009670085362546242012-08-01T11:12:01.687+03:002012-08-01T11:12:01.687+03:00Eu inca mai am din cel de anul trecut, s-a pastrat...Eu inca mai am din cel de anul trecut, s-a pastrat extrem de bine chiar daca nu il pot tine in beci sau camara racoroasa. Aspirina isi face bine treaba daca foplosesti asa ceva. Eu am si borcane fara aspirina, au tinut la fel de bine.Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-7739105654737670342012-07-31T17:25:31.217+03:002012-07-31T17:25:31.217+03:00Si sta peste iarna si fara conservant? E buna aspi...Si sta peste iarna si fara conservant? E buna aspirina pt conservare, nu fermenteaza? Eu tot caut metode de inlocuire a conservantului...Andreeanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-88773869214544654472011-09-17T18:58:04.819+03:002011-09-17T18:58:04.819+03:00Anonim ...Multumesc mult pentru idee ! Nu m-as fi ...Anonim ...Multumesc mult pentru idee ! Nu m-as fi gandit!Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-45063147532117147892011-09-17T18:57:18.438+03:002011-09-17T18:57:18.438+03:00Brandusa, nici eu nu ma omor dupa cel cu seminte d...Brandusa, nici eu nu ma omor dupa cel cu seminte dar l-am facut special pentru zacusca. Asta ca sa scurtez timpul de fierbere.Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-49403136914722252412011-09-14T03:27:27.027+03:002011-09-14T03:27:27.027+03:00Anonim... ...Anonim... Daca doriti,puteti reduce considerabil timpul de fierbere.Dupa ce ati dat rosiile prin separator lasati 2 ore sucul an vasul respectiv,an acest fel pulpa se va ridica deasupra iar apa va ramane pe fundul vasului.Cu ajutorul unui furtun introdus pana la fundul vasului,puteti scoate o parte din apa(apa trebuie sa fie limpede usor galbuie)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-3843885445544855812011-09-11T21:30:51.900+03:002011-09-11T21:30:51.900+03:00Tare bine arata sucul tau. Si eu fac. Si e ffff bu...Tare bine arata sucul tau. Si eu fac. Si e ffff bun.Nici mie nu-mi place prea mult ala cu seminte. Dar, merge prin ciorbe. :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14341248285987122066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-14148631186584401662011-09-07T15:44:54.850+03:002011-09-07T15:44:54.850+03:00Asa e Miha, imi plac in mod deosebit conservele de...Asa e Miha, imi plac in mod deosebit conservele de casa. Din pacate nici eu nu am spatiu prea mare de depozitare dar cand am modificat apartamentul am insistat sa pastram camara. Visez la o casa la curte cu o pivnita imensa, plina de rafturi cu bunatati de casa. Vise...Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-39251483259041153442011-09-07T10:43:53.581+03:002011-09-07T10:43:53.581+03:00Tare bun va fi la iarna! ;)
Eu n-am camara, asa c...Tare bun va fi la iarna! ;)<br /><br />Eu n-am camara, asa ca spun pas la conserve si muraturi. :(Mihahttps://www.blogger.com/profile/00111546535173285409noreply@blogger.com