tag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post8720207580237645498..comments2024-01-01T01:27:10.899+02:00Comments on Bunatati de la Oana: Red Velvet Cake / Tort Catifea RosieOanahttp://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-91889073433416624872016-11-30T13:31:17.929+02:002016-11-30T13:31:17.929+02:00Mulțumesc mult!Mulțumesc mult!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10266235739595130255noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-17948316415573664542016-11-30T11:32:06.237+02:002016-11-30T11:32:06.237+02:00Buna ! Cred ca laptele batut e mai potrivit, fiind...Buna ! Cred ca laptele batut e mai potrivit, fiind putin acidulatOanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-414192323143529582016-11-29T22:08:47.759+02:002016-11-29T22:08:47.759+02:00Bună! As vrea sa te întreb cu ce as putea înlocui ...Bună! As vrea sa te întreb cu ce as putea înlocui kefir ul...nu cred ca este în market uri aici, sau cel puțin eu nu știu sa l caut...vreau foarte mult sa fac tortul pt ziua soțului meu pe 3 decembrie și văzusem la alte rețete laptele bătut sau iaurtul. Se poate înlocui cu unul dintre ele? Mulțumesc!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-25417351067057743022016-04-15T15:05:32.160+03:002016-04-15T15:05:32.160+03:00Buna Geo,
L-am luat de pe www.pastaidevanile.ro
Buna Geo,<br />L-am luat de pe www.pastaidevanile.ro<br />Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-6130776104472216312016-04-15T13:11:40.160+03:002016-04-15T13:11:40.160+03:00Buna ziua de unde ați luat colorantul ? Eu am pus ...Buna ziua de unde ați luat colorantul ? Eu am pus si a ieșit roz specific ca pe cutie spune sa nu folosesc mai mult de o lingurita este un gel.Geohttps://www.blogger.com/profile/07994808030593008897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-8766109571663822452014-06-22T21:24:53.936+03:002014-06-22T21:24:53.936+03:00Buna Teodora !
Blatul este usor umed, nu este delo...Buna Teodora !<br />Blatul este usor umed, nu este deloc uscat... ba din contra. Daca iti place tipul acesta de blat sigur o sa iti placa si tortul :) e cu adevarat altfel !Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-16374302902429525192014-06-20T23:18:15.158+03:002014-06-20T23:18:15.158+03:00Buna! vreau sa fac si eu tortul dar am o dilema: b...Buna! vreau sa fac si eu tortul dar am o dilema: blatul iese moale si umed? imi plac torturile cu blat insiropat cat mai bine, nu imi place sa simt ceva uscat si dificil de inghitit, asa ca as dori sa stiu daca iese fraged, sau as putea sa il insiropez eu pentru a fi sigura.<br />Btw, arata genial in poze <3 <3 <3Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03570386557067063793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-49500649126023274852014-04-27T18:48:06.434+03:002014-04-27T18:48:06.434+03:00am facut si eu tortul in weekend. A iesit incredib...am facut si eu tortul in weekend. A iesit incredibil de bine si nu mi-a venit sa cred ca usor a fost. dar in loc de mascarpone am folosit crema de branza cu smantana si in loc de colorant rosu am folosit colorant albastru. <br />Dar reteta este super. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-5199988983116495722014-02-13T14:36:58.561+02:002014-02-13T14:36:58.561+02:00Jumatate de lingurita. Multumesc de observatie, vo...Jumatate de lingurita. Multumesc de observatie, voi corecta !Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-82327845979346388012014-02-13T11:19:03.481+02:002014-02-13T11:19:03.481+02:00cat bicarbonat trebuie?
cat bicarbonat trebuie?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-34940017887787979362013-12-31T15:48:01.384+02:002013-12-31T15:48:01.384+02:00Asa e blatul : umed si sfaramicios. Ca sa se taie ...Asa e blatul : umed si sfaramicios. Ca sa se taie usor se lasa la rece in prealabil. Firimiturile cazute la manevrarea blatului se folosesc la ornat.Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-55114227126779198742013-12-30T20:45:40.272+02:002013-12-30T20:45:40.272+02:00Buna seara!
Am o intrebare in legatura cu blatul. ...Buna seara!<br />Am o intrebare in legatura cu blatul. Am facut exact cum ati scris, am testat cu scobitoarea sa vad daca e copt, scobitoarea a iesit uscata, insa dupa ce s-a racit, cand l-am taiat, in interior era umed, parea necopt. Daca strang intre degete o bucata se face o bila exact ca dintr-un aluat de paine necopt. Imi puteti spune daca asa e textura blatului, umeda, sau pur si simplu am dat-o-n bara? :)Nicnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-61022455066585891722013-10-30T22:01:17.680+02:002013-10-30T22:01:17.680+02:00Aura, multumesc mult pentru cuvintele frumoase :) ...Aura, multumesc mult pentru cuvintele frumoase :) Sper ca tortul tau sa fie o reusita ! Te mai astept cu drag pe aici .Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-582382560728544662013-10-30T21:13:33.041+02:002013-10-30T21:13:33.041+02:00multumesc de sfaturi! apreciez promtitudinea si si...multumesc de sfaturi! apreciez promtitudinea si site-ul tau..muulta bafta in continuare!Aurahttps://www.blogger.com/profile/01468867782200751666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-77838923147624844422013-10-29T21:52:01.042+02:002013-10-29T21:52:01.042+02:00Colorant pui in functie de cat de rosu il vrei... ...Colorant pui in functie de cat de rosu il vrei... Daca pui 2 linguri de colorant, pui cu 2 linguri de kefir mai putin. Eu nu am incercat cu Philadelphia, cred ca merge cu orice branza cremoasa , grasa si nesarata. Aici mascarpone e ok ca pret, in jur de 10-12 lei cutia de 250 g Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-40787743033022946652013-10-29T21:02:47.150+02:002013-10-29T21:02:47.150+02:00buna din nou! cam cu cat crezi ca ar trebui sa red...buna din nou! cam cu cat crezi ca ar trebui sa reduc cantitatea de kefir? si colorantul lichid (destul de bun zic eu) in ce cantitate? tot o lingurita? iar in loc de mascarpone ( aici e destul de scump...) pot folosi aceeasi cantitate de crema philadelphia? merci frumos de sfaturi...Aurahttps://www.blogger.com/profile/01468867782200751666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-33840917644539106642013-10-27T20:42:56.347+02:002013-10-27T20:42:56.347+02:00Aura, poti folosi colorant lichid dar redu cantit...Aura, poti folosi colorant lichid dar redu cantitatea de kefir. Totusi ar trebui sa fii sigura de calitatea colorantului...de multe ori este cam diluat. Eu am cumparat pudra de pe internet, este foarte spornic . Iti recomand cu drag tortul, este spectaculos atat ca gust cat si ca aspect :)Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-27028980536780977832013-10-27T20:30:49.814+02:002013-10-27T20:30:49.814+02:00buna! eu locuiesc in Oslo si nu gasesc colorant pu...buna! eu locuiesc in Oslo si nu gasesc colorant pulbere...pot folosi colorant rosu lichid? merci frumos si...felicitari..arata foarte bine!Aurahttps://www.blogger.com/profile/01468867782200751666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-67538346869523183482013-04-23T12:13:12.555+03:002013-04-23T12:13:12.555+03:00Imi pare sincer rau pentru esec... timp pierdut, i...Imi pare sincer rau pentru esec... timp pierdut, ingrediente irosite.. dar mai ales pentru ca stiu ce inseamna sa muncesti pentru ceva dulce, sa ai niste asteptari si apoi sa nu iti reuseasca reteta.<br />Iti tin pumnii pentru data viitoare, acum ca s-a descoperit problema tortul e pe jumatate facut!Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-17256806042613172692013-04-23T09:54:12.413+03:002013-04-23T09:54:12.413+03:00Cred ca blatul a fost prea gros pt ca am facut int...Cred ca blatul a fost prea gros pt ca am facut intr-o tava de 28 cm....si am pus cantitatile 1+1/2...deci i a luat mai mult de 30 de min in cuptor....nu l puteam scoate pt ca mijlocul era ca o gelatina. prababil de asta se si fac 2 blaturi....ca sa fie cantitate putina si sa se coaca repede....multumesc pt sfaturi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-78820425915664812352013-04-22T17:07:37.486+03:002013-04-22T17:07:37.486+03:00Imi pare rau sa aud ca nu a iesit blatul :(
Intr-a...Imi pare rau sa aud ca nu a iesit blatul :(<br />Intr-adevar, blatul este foarte moale inainte de coacere. Daca s-a ars pe margini si interiorul a ramas moale inseamna ca focul a fost dat mult prea tare. Eu l-am copt la foc mediu, cu blatul impartit in doua parti.Fiind in strat subtire s-a copt destul de repede si uniform , fara sa fie ras pe margini, ci doar usor maroniu, abia sesizabil. Se vede si in poza de asamblare. Ca sa se coaca mai usor poti incerca sa il coci in tava mare de aragaz. Va rezulta un blat mai putin inalt si mult mai usor de copt. Foaia se taie in 3 fasii rezultand un tort dreptunghiular... <br />O sa ma mai gandesc sa vad daca mai imi vine vreo idee, in momentul de fata asta e singura explicatie care imi trece prin minte : blat prea gros si/sau foc prea puternicOanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-461160128052380732013-04-22T14:48:15.229+03:002013-04-22T14:48:15.229+03:00BUNA. L AM FACUT DAR NU MI A IESIT DELOC BLATUL......BUNA. L AM FACUT DAR NU MI A IESIT DELOC BLATUL....S A INNEGRIT PE MARGINI SI A DEVENIT AMARUI....L AM LASAT LA CUPTOR PREA MULT? NU L PUTEAM SCOATE PT CA MIJLOCUL NU ERA FACUT ( SE MISCA PRECUM O GELATINA ) IAR MARGINILE INCEPEAU SA DEVINA MARONII. CAND L AM BAGAT IN CUPTOR ARATA SUPER...AM FOLOSIT COLORANT DE PE PASTAILEDEVANILIE.RO. NU STIU UNDE AM GRESIT...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-15918633052693694502013-04-12T00:12:47.055+03:002013-04-12T00:12:47.055+03:00La multi ani si scuze pt. intarziere! Ai avut un t...La multi ani si scuze pt. intarziere! Ai avut un tort minunat!!Liana10https://www.blogger.com/profile/03909592749418041262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-49926277500613575592013-04-09T23:19:35.497+03:002013-04-09T23:19:35.497+03:00Multumesc Licuta! Mie mi-a placut la nebunie ...Multumesc Licuta! Mie mi-a placut la nebunie ...Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-82754341915580142112013-04-08T21:21:32.913+03:002013-04-08T21:21:32.913+03:00Mmm, arata superb si cred ca a fost un adevarat de...Mmm, arata superb si cred ca a fost un adevarat deliciu! <br />Iti urez un la multi ani intarziat si multa sanatate!!! Te pup!Licuta Marinhttps://www.blogger.com/profile/17667233712159448282noreply@blogger.com