tag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post4585349433944288209..comments2024-01-01T01:27:10.899+02:00Comments on Bunatati de la Oana: Tort mousse de ciocolata ( reteta de post )Oanahttp://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-43520923635167539122014-03-29T17:37:07.297+02:002014-03-29T17:37:07.297+02:00Le-am luat pe ambele de la un Plafar...Le-am luat pe ambele de la un Plafar...Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-61980751662306226592014-03-29T09:13:45.347+02:002014-03-29T09:13:45.347+02:00Buna Oana! Ce marca de frisca vegetala exista in c...Buna Oana! Ce marca de frisca vegetala exista in comert pt. ca nu stiu ce sa folosesc si gelatina de post cum se numeste? nu ma refer la agar agar care stiu ca este din alge marineAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-60434597787133452212014-03-05T15:52:14.525+02:002014-03-05T15:52:14.525+02:00In comert se gaseste si gelatin de post. Este un p...In comert se gaseste si gelatin de post. Este un produs vegetal, se mai poate folosi si agar agar...Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-4097439602158107502014-03-04T13:36:52.881+02:002014-03-04T13:36:52.881+02:00un mic amanunt trecut cu vederea: GELATINA nu este...un mic amanunt trecut cu vederea: GELATINA nu este de post. Se obtine din soricul porcului si din oase.DECI. reteta, chiar daca pare delicioasa NU ESTE DE POST.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-48966236788511026792013-11-28T19:51:26.300+02:002013-11-28T19:51:26.300+02:00Nu prea cred... de obicei ciocolata de menaj are l...Nu prea cred... de obicei ciocolata de menaj are lapte. Ciocolata de post este foarte bogata in cacao si mai saraca in grasimiaOanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-49769351393118093652013-11-28T17:51:31.674+02:002013-11-28T17:51:31.674+02:00Buna. As avea si eu o intrebare de adresat: Ciocol...Buna. As avea si eu o intrebare de adresat: Ciocolata de menaj este de post? Nu am avut posibilitatea de a citii ingredientele. Multumesc!Darius Si Alinahttps://www.blogger.com/profile/06263296332948669601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-40074851742193915182013-06-05T17:06:55.088+03:002013-06-05T17:06:55.088+03:00Cred ca este super. Multumesc de reteta. O sa-l in...Cred ca este super. Multumesc de reteta. O sa-l incerc si eu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-44273398185571771302012-12-13T11:08:45.460+02:002012-12-13T11:08:45.460+02:00Iti multumesc mult pentru precizari, voi face into...Iti multumesc mult pentru precizari, voi face intocmai cum spui.Alexandranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-77961909247970126742012-12-12T23:59:31.394+02:002012-12-12T23:59:31.394+02:00Buna,
Vad ca ai folosit gelatina, care e de origin...Buna,<br />Vad ca ai folosit gelatina, care e de origine animala (cartilagii, piele, etc). Pentru a fi intr-adevar de post, trebuie sa folosesti agar-agar (cauta pe google, e gelatina vegetala).<br />O zi frumoasa!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-54580490157664132952012-12-11T09:24:35.695+02:002012-12-11T09:24:35.695+02:00Alexandra, inainte de toate : LA MULTI ANI!
O part...Alexandra, inainte de toate : LA MULTI ANI!<br />O parte din frisca se foloseste la topit ciocolata, iar restul se bate pana se intareste si se amesteca cu crema de ciocolata. <br />Tinand cont ca va fi de post, te rog ai in vedere urmatoarele :<br />- frisca sa fie de post<br />- tortul cu frisca vegetala si ciocolata de post iese mai tare; scoate-l cu 20 minute inainte de servire sa se inmoaie crema si taie-l cu un cutit a carui lama a stat in apa fierbinte. Lama fierbinte te ajuta sa nu se crape glazuraOanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-80243070444288185602012-12-10T22:09:42.204+02:002012-12-10T22:09:42.204+02:00Il voi face chiar de ziua mea dar am o nelamurire....Il voi face chiar de ziua mea dar am o nelamurire. In lista de ingrediente ai scris 600 ml frisca iar in descriere ai amestecat ciocolata numai cu 200ml de frisca lichida. Care este cantitatea corecta 200 sau 600? Sau de fapt pui 200 laciocolata si restul de 400 o bati pana devine tare si apoi o amesteci cu ciocolata topita? Te intreb ca nu vreau s ama fac de ras tocmai de ziua mea :) Multumesc multAlexandranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-81487942223620828632012-08-10T18:37:18.137+03:002012-08-10T18:37:18.137+03:00Robert, multumesc mult pentru apreciere dar mai al...Robert, multumesc mult pentru apreciere dar mai ales pentru observatia referitoare la frisca "de dulce"<br />voi mentiona acest aspect si in retetaOanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-78331307811561554502012-08-07T12:24:59.127+03:002012-08-07T12:24:59.127+03:00Buna ziua
Reteta este deosebita si iti multumim p...Buna ziua<br />Reteta este deosebita si iti multumim pentru publicare.<br />Vreau doar sa atrag atentia ca frisca vegetala (in majoritatea cazurilor brand-ul Hulala) pe langa faptul ca are in compozitie o gramada de E-uri, NU este de POST.Pe ingrediente vei observa ca scrie si : "proteine din lapte". <br />Toate cele buneRoberthttps://www.blogger.com/profile/16158660598048310256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-63766058455471086652011-04-06T21:40:36.590+03:002011-04-06T21:40:36.590+03:00Completare ulterioara : deoarece am folosit frisca...Completare ulterioara : deoarece am folosit frisca vegetala, acest tort mousse de ciocolata poate deveni casant la taiere. Acest lucru se intampla doar daca este proaspat scos din frigider. Lasat putin la caldura devine mai cremos.<br />O varianta sigura este folosirea unui cutit cu lama fierbinte.<br />Mie mi s-a intamplat doar o singura data sa mi se crape felia, si acest lucru doar datorita temperatrii scazute din frigider (era reglat pe 2 grade, nu pe 4 ca de obicei)Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-23360824287719638472011-03-27T18:48:47.022+03:002011-03-27T18:48:47.022+03:00Delicios si foarte frumos !Delicios si foarte frumos !Mimmihttps://www.blogger.com/profile/10324412650886428466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-3306209855490792392011-03-26T16:13:21.524+02:002011-03-26T16:13:21.524+02:00E intr-adevar un tort de post foarte gustos!
Multu...E intr-adevar un tort de post foarte gustos!<br />Multumesc pentru aprecieriOanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-15099463020169051382011-03-26T11:47:26.542+02:002011-03-26T11:47:26.542+02:00o reteta foarte buna pentru cei care postesc:)o reteta foarte buna pentru cei care postesc:)Craitahttps://www.blogger.com/profile/05900346754899449406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-43780550285282791072011-03-25T22:43:24.202+02:002011-03-25T22:43:24.202+02:00Mie mi se pare ca ti-a iesit impecabil ca si aspec...Mie mi se pare ca ti-a iesit impecabil ca si aspect...si cu siguranta si ca si gust!<br /><br />un weekend placut!violettehttps://www.blogger.com/profile/13222428662346988573noreply@blogger.com