tag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post2122589819312390997..comments2024-01-01T01:27:10.899+02:00Comments on Bunatati de la Oana: Ketchup de casaOanahttp://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-90950059444079035572014-09-12T19:50:44.741+03:002014-09-12T19:50:44.741+03:00bine ca existatibine ca existatiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-61014132106927290182013-11-04T20:47:53.292+02:002013-11-04T20:47:53.292+02:00Crina, ma bucur foarte mult ! Si in cazul nostru a...Crina, ma bucur foarte mult ! Si in cazul nostru a fost... dragoste la prima degustare! Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-73423944253987510962013-11-04T16:48:56.976+02:002013-11-04T16:48:56.976+02:00Am descoperit aceasta reteta acum 2 ani si de atun...Am descoperit aceasta reteta acum 2 ani si de atunci fac ketchp in fiecare an. Este intr-adevar foarte bun, iar familia mea este incantata de el. Multumim pentru reteta!<br /> Cu mult drag, Crina<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-74746610615310416892013-09-15T21:28:22.847+03:002013-09-15T21:28:22.847+03:00Multumesc mult, noi o adoram. Este prima pe lista ...Multumesc mult, noi o adoram. Este prima pe lista de bunatati pentru iarna.Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-91429025362542264622013-09-13T18:59:17.505+03:002013-09-13T18:59:17.505+03:00Foarte faina reteta ta. Felicitari!!!Foarte faina reteta ta. Felicitari!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-85785484894178187972012-09-27T16:37:01.743+03:002012-09-27T16:37:01.743+03:00Domnule Marcu, va multumesc inca o data pentru ret...Domnule Marcu, va multumesc inca o data pentru reteta si pentru cuvintele calde! Voi prepara aceasta reteta cu drag si, daca voi avea putin timp disponibil, va voi arata si dumneavoastra stradaniile mele.Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-39758135039386271142012-09-27T09:54:24.671+03:002012-09-27T09:54:24.671+03:00 DISTINSA DOAMNA OANA,
MAI FAC PRECIZAREA ; ... DISTINSA DOAMNA OANA,<br /> MAI FAC PRECIZAREA ; cind apa da in clocot-fierbe,se introduc legumele rosiile si ardeii,se lasa sa dea in clocot-sa fiarba,5 minute,dupa care se scot intr-un vas mare penru a se raci VA MULTUMESC DE APRECIERE,CU RESPECT EUGENIU MARCU BUCAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-29965340922972121392012-09-26T22:43:26.926+03:002012-09-26T22:43:26.926+03:00Domnu'Marcu, va multumesc mult pentru reteta! ...Domnu'Marcu, va multumesc mult pentru reteta! Suna interesant si se merita incercata ! Cred ca e mai simplu sa procedez asa si sa curat pielita de la inceput, decat sa strecor tot la sfarsit. <br />O singura intrebare am : rosiile si ardeii se oparesc in apa pentru a fi curatate? Abia apoi inteleg ca se amesteca cu restul ingredientelor.Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-25221929631727125262012-09-26T22:35:48.265+03:002012-09-26T22:35:48.265+03:00 Stimata Doamna Oana,
am si eu o reteta c... Stimata Doamna Oana,<br /> am si eu o reteta ce o dau spre a fi consultata si eventual pusa in folosinta;<br /> ingrediente:<br />-5 kg.rosii,<br />-20 buc ardei capia,<br />-2 cepe mari<br />-o telina mare,250 ml.ulei floarea soarelui,250 gr.zahar,130 ml.otet de mere2 lingurite piper negru risnit la masina de cafea,2 lingurite cimbri dat prin masina de caFEA,8 LINGURITE SARE.<br />SE DAU IN CLOCOT CIRCA 5 MINUTE ROSIILE SI ARDEII CAPIA,DUPA CARE SE LASA SA SE RACEASCA DUPA CARE SE JUPOIE COAJA DE PE ROSII SI ARDEII FARA COTOR SI SEMINTE.ROSIILE SE TAIE IN DOUA ,SE SCOT CU LINGURITA SEMINTELE DELA ROSII,APOISE DAU PRINTR-UN<br />ROBOT DE BUCATARIE PENTRU A SE MIXA BINE,SE PUN APOI LA FIERT IN JUR DE 45 - 60 MINUTE PINA SCAD LA CIRCA 3/4,SE LASA PUTIN A SE RACI,SE PUN IN STICLE LARGI LA GURA,SE PUN INTR-O OALA IVELITE IN CIRPE SAU ZIAR,SE FIERB CIRCA 30 MINUTE.A DOUA ZI SE SCOT SI SE INTRODUC IN CAMARA. buna pofta! EUGENIU MARCUAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-48503884772859480382012-09-18T10:57:44.963+03:002012-09-18T10:57:44.963+03:00daca dam rosiile crude prin separator si apoi le p...daca dam rosiile crude prin separator si apoi le punem la fiert cu celelalte nu e mai bine?<br />lylynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-24448262621076771982012-09-18T10:56:21.525+03:002012-09-18T10:56:21.525+03:00 Rusinoase asemenea comentarii( esti o putoare ).C... Rusinoase asemenea comentarii( esti o putoare ).Cu ce va ajuta domna anonim acest vocabular???Ruuusinos!<br /> Daca nu va ies retetele acestea apetisante si deaceea sunteti invidioasa atunci faceti niste cursuri chiar si unul de masaj poate v-ar relaxa .<br /> Pofta buna !<br /> Felicitari Oana!!!!!!!!!!!!!!!!<br />lylynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-55070911060982590972012-08-23T16:40:43.368+03:002012-08-23T16:40:43.368+03:00Multumesc Alina!
Te astept cu drag! Multumesc Alina!<br /><br />Te astept cu drag! Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-5035772030909700062012-08-23T16:00:51.973+03:002012-08-23T16:00:51.973+03:00Felicitari!!!Am descoperit de curand acest blog cu...Felicitari!!!Am descoperit de curand acest blog cu siguranta o sa incerc si eu cat mai multe retete.Multa sanatate si spor in toate!Alinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-30372585795351978762012-08-20T13:09:28.437+03:002012-08-20T13:09:28.437+03:00Spor la bucatarit Cristina, ma bucur mult ca ti-am...Spor la bucatarit Cristina, ma bucur mult ca ti-am facut o impresie atat de buna !Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-72019594114430980962012-08-18T01:42:14.542+03:002012-08-18T01:42:14.542+03:00Nu am destule cuvinte de lauda pentru retetele min...Nu am destule cuvinte de lauda pentru retetele minunate si inedite pe care le postezi! Pentru ca de anul acesta ma voi ocupa intensiv de conservarea legumelor si fructelor voi urmari indeaproape blogul tau si ma voi inspira cu drag din retetele tale.Cristinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-75119639075030972862011-09-19T15:54:57.243+03:002011-09-19T15:54:57.243+03:00Ma bucur sa aud ca ai rezolvat intr-un mod... feri...Ma bucur sa aud ca ai rezolvat intr-un mod... fericit. Mie imi place foarte picant dar aici am trecut reteta de baza.<br />Ai dreptate cu legumele, de multe ori legumele mai putin proaspete ascund necazuri mari.<br />Imi face o deosebita placere sa aud ca reteta a avut asa de mare succes in familia ta !Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-60416631468527549422011-09-19T15:09:27.378+03:002011-09-19T15:09:27.378+03:00Am rezolvat ... parţial ....nu am mai aşteptat să ...Am rezolvat ... parţial ....nu am mai aşteptat să scadă şi am dat prin sită mai devreme. Nu spun cât timp mi-a luat :) dar eliminând coaja şi o parte din pulpă ... s-a mai dus din gustul amar ... chiar pe final după ce am pus din nou la scăzut .... am mai adăugat şi nişte ardel iute şi l-am transformat în picant. :))<br /><br />Aşadar ... un sfat mare ... cel puţin la această reţetă să folosiţi doar legume proaspete şi foarte coapte.<br /><br />PS: făcuse-m o jumătate de porţie cu o săptămână înainte de am dat pe jos toată asistenţa .... şi ce am zis hai să fac două porţii şi pentru mama şi soacră ... şi a ieşit ce a ieşit....:))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-58843883744738849892011-09-17T19:01:59.631+03:002011-09-17T19:01:59.631+03:00Mii de scuze ca raspund asa de greu, am fost in co...Mii de scuze ca raspund asa de greu, am fost in concediu pana... acum o ora. Pana acum nu mi s-a intamplat sa fie amar, e posibil ca o parte din ingrediente sa nu fie chiar proaspete. Cred ca poti incerca sa adaugi ardei cat mai dulce, dar sincer, nu stiu ce sa spun. Oricum, comentariul e deja tardiv.. ai reusit sa mai salvezi ceva pana la urma?Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-1165109818591983012011-09-14T16:27:08.519+03:002011-09-14T16:27:08.519+03:00Acuma am o porţie pe foc ... dar am făcut o gafă ....Acuma am o porţie pe foc ... dar am făcut o gafă ... am mai avut de la grădină şi nişte ardei capia mai verzi ... acuma când am gustat ... să cad pe jos ... e amar :(<br /><br />Ce aş putea să fac să scap de amărală? Am mai suplimentat un pic zazărul .. dar nu vreau să mai pun că după aia mănânc dulceaţă.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-88003277681188700142011-09-09T09:25:41.606+03:002011-09-09T09:25:41.606+03:00Lucia, ma bucur mult ca iti place ! E migalos dar ...Lucia, ma bucur mult ca iti place ! E migalos dar eu zic ca merita!Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-81813764925595981522011-09-08T16:30:21.162+03:002011-09-08T16:30:21.162+03:00l am facut. 7 borcane mici. e delicios, aromat. ce...l am facut. 7 borcane mici. e delicios, aromat. cea mai grea parte a fost datul prin sita.lucianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-24018274692417336492011-09-04T15:48:26.382+03:002011-09-04T15:48:26.382+03:00O intrebare : cele 30 de minute de clocot in apa f...O intrebare : cele 30 de minute de clocot in apa fac parte din procesul de sterilizare, nu?Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-17871058566464208172011-09-04T15:47:30.810+03:002011-09-04T15:47:30.810+03:00Multumesc mult pentru reteta, suna tare bine. O sa...Multumesc mult pentru reteta, suna tare bine. O sa incerc sa o strecor in lista de anul asta, chiar daca voi face o cantitate mai mica. Oricum, nu este mai migaloasa decat zacusca, intentionez sa fac portie dubla de vinete si la fel de ghebe. Timp sa fie si loc in camara ...Oanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-90685938431712559192011-09-04T13:36:36.542+03:002011-09-04T13:36:36.542+03:00Am sa incerc si eu aceasta reteta mi se pare inter...Am sa incerc si eu aceasta reteta mi se pare interesanta si cred ca va fi si delicioasa.Va recomand si eu o reteta foarte buna drept ca recompensa!<br />Aceasta compozitie se foloseste la toate mincarurile dupa preferinta.Asadar: 10 kg rosii,5 kg ardei kapia sau gogosar,5 telini mari 3 kg morcov 2 kg patrunjel radacina. In afara de rosie care se face suc,totul se toaca la masina de tocat carne sau se da prin blender<br />foarte bine . Intr-un vas mai mare se pune compozitia se adauga sucul de rosii si se fierbe pina ajunge ca o smintina . La sfirsit se pune sare dupa gust se aseaza in sticle (eu am folosit sticle de prigat la 330ml)sau borcane si se mai lasa inca 30 min dupa ce apa da in clocot . Se infasoara in pleduri si se lasa pina se raceste. Este o reteta minunata se poate folosi in loc de vegeta (eu nu am folosit niciodata vegeta) si foarte sanatoasa . Spor la treaba ! Este cam migaloasa dar merita !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1128000942609739226.post-28269846355149577662011-09-04T01:55:10.007+03:002011-09-04T01:55:10.007+03:00Multumesc mult pentru sustinere Alexandra! In ace...Multumesc mult pentru sustinere Alexandra! In acest moment ma luptam cu somnul ca sa termin de prelucrat o reteta. Cuvintele tale au fost ca un energizant, nu ma las pana cand nu public si reteta asta.<br />OanaOanahttps://www.blogger.com/profile/03897560815695285744noreply@blogger.com